Jacqueline Otte over YENS

Sinds november 2016 ben ik samen met mijn broer Marco de trotse eigenaresse van SPOTT Eten & Drinken in Doorn. Het restaurant is door ons compleet nieuw opgebouwd. Daar komt enorm veel bij kijken. Een betrouwbare en bereikbare adviseur is dan absoluut noodzaak. Deze hebben wij in advieskantoor YENS van Gerben de Rooder absoluut gevonden. Gerben de Rooder is accuraat, betrokken en denkt vooruit. Voor ons als startende ondernemers is dit zeer gewenst en geeft veel rust binnen onze organisatie.

Over SPOTT Eten & Drinken

Jacqueline Otte

SPOTT is gevestigd in een oud herenhuis in Doorn met twee mooie, aangebouwde witte serres. Door de ouderwetse, maar toch stijlvolle sfeer heerst er een zeer huiselijk gevoel. Hierdoor kunt u bij ons dineren en borrelen in een mooie en gezellige ambiance.

"Alle inkoopfacturen en bonnen lever ik digitaal aan."

Mijn broer Marco is verantwoordelijk voor het personeel binnen SPOTT. We werken in totaal met ca. 20 personeelsleden. De salarisadministratie en personeelscontracten stemt hij maandelijks met Gerben af. Ik verzorg zelf met Gerben de financiële administratie. Alle inkoopfacturen en bonnen lever ik digitaal aan waardoor ze direct in het boekhoudprogramma kunnen worden verwerkt. De bank is automatisch gekoppeld dus daar hebben we geen omkijken naar. Alleen de dagomzet wordt nog handmatig verwerkt. Daar ligt voor ons in de toekomst nog een uitdaging. Ik weet zeker dat dit met de hulp van YENS gaat lukken!

Wil je ook kennismaken met YENS?