Meer weten over de diensten van YENS?

Loonadministratie

De loonadministratie uitbesteden aan YENS is eenvoudig en transparant: voor 18,- euro per loonstrook nemen wij je alle zorg uit handen. Je levert de mutaties aan op de manier die jij prettig vindt en je ontvangt binnen een dag de verwerkte loonadministratie retour. Of het nu gaat om het aanmelden van een nieuwe medewerker of het doorvoeren van de maandelijkse loonaangiften: YENS neemt de volledige loonadministratie op zich en maakt hierbij gebruik van het moderne cloudplatform Nmbrs®.

YENS verzorgt voor jou standaard:

- Salarisstroken
- Journaalposten
- Betaaloverzichten
- Overzicht loonaangiften incl. indienen
- Jaaropgaven
- Pensioenaanleveringen
- Vaste tarieven: 18 euro per loonstrook

Alle loonstroken worden niet alleen naar jou verzonden, maar ook rechtstreeks naar de privé- emailadressen van de medewerkers. Zo is de loonadministratie altijd op tijd, actueel en correct. En hoef jij er niet langer mee bezig te zijn dan strikt noodzakelijk.

En heb je een holding? Dan kan YENS ook de loonadministratie voor jou als DGA verzorgen. Wel zo gemakkelijk.

YENS ondersteunt je bij:

– Aangifte loonbelasting
– Medewerkermutaties
– Verwerken loonstroken
– Verstrekken jaaropgaven
– Advies werkkostenregeling
– Loonadministratie DGA

Volledig in de Cloud met Nmbrs®

Voor de loonadministratie maakt YENS gebruik van het digitale platform Nmbrs®. Nmbrs® is een gebruiksvriendelijke, volledig online HR- en salarisapplicatie voor bedrijven en accountants.

Met Nmbrs® heb je de mogelijkheid om een compleet digitaal dossier op te bouwen in een beveiligde omgeving die dag en nacht online beschikbaar is; zowel voor jou als voor je medewerkers. Nmbrs® is geïntegreerd met meer dan 100 andere applicaties en is te koppelen met de meest gangbare systemen: van boekhoudsoftware tot tijdregistratie- en planning software.

Meer diensten van YENS

Naast het continu up to date houden van je administratie in Yuki draagt YENS ook zorg voor je belastingzaken, loonadministratie en staan we altijd voor je klaar met eerlijk en gedegen financieel advies. Alles zoveel mogelijk digitaal, één vast aanspreekpunt en ouderwets korte lijntjes. Met YENS ben je al vanaf 99 euro per maand verzekerd van orde op financiële zaken.

YENS Starter

Voor de startende ZZP'er
Vanaf 99 euro per maand

YENS ZZP

Voor de eenmanszaak of ZZP'er
Vanaf 119 euro per maand

YENS VOF

Voor de grote eenmanszaak of VOF
Vanaf 159 euro per maand

YENS MKB

Voor MKB ondernemers met een BV
Vanaf 199 euro per maand

Weten welk pakket het beste bij je past?