Wil je eens vrijblijvend kennismaken met YENS?

Orde op financiële zaken voor een vaste prijs per maand

Je bedrijfsadministratie vanaf de start slim en efficiënt ingericht: dat is waar het bij YENS om draait. Wij werken met innovatieve software zoals het online boekhoudpakket Yuki en moderne rapportagesoftware zoals Visionplanner. Je administratie volledig geautomatiseerd: bonnetjes eenvoudig inscannen en je actuele overzichten direct en 24/7 beschikbaar in één centraal dashboard en app. YENS is er voor de kleine zelfstandige en MKB'er in de regio Rhenen, Elst, Wageningen, Veenendaal en Ede.

De mensen achter YENS

De ondernemer achter YENS is Gerben de Rooder uit Rhenen: met meer dan 15 jaar ervaring bij diverse kantoren een ervaren administrateur en gecertificeerd belastingconsulent. Gerben heeft veel ervaring in verschillende branches: van reclamebureau tot restaurant en van koeriersbedrijf tot elektricien. Kwaliteit en een persoonlijke benadering staan bij YENS centraal: samen met de dames en heer in zijn team is hij altijd bereikbaar voor al je vragen!
 

Meer over de mensen achter YENS

YENS is fan van Yuki

YENS is groot fan van Yuki. Met Yuki heb je altijd actueel inzicht in je cijfers en boekhouden zonder zelf te moeten boeken. Dat is Yuki in een notendop. Word je klant bij YENS? Dan zetten we ook jouw boekhouding over naar Yuki zodat ook jij profiteert van de voordelen van een volledig digitale administratie. Vanzelfsprekend verzorgt YENS vooraf een training om je wegwijs te maken in Yuki.

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met YENS?