Wil je eens vrijblijvend kennismaken met YENS?

Orde op financiële zaken

Naast het continu up to date houden van je administratie in Yuki draagt YENS ook zorg voor je belastingzaken, loonadministratie en staan we altijd voor je klaar met eerlijk en gedegen financieel advies. Alles zoveel mogelijk digitaal en met gebruik van de nieuwste technieken. Eén vast aanspreekpunt en ouderwets korte lijntjes. Met YENS ben je verzekerd van orde op financiële zaken.

Orde op financiële zaken:
van je loonstrook tot jaarrekening

Bedrijfsadministratie

Je bedrijfsadministratie slim en efficiënt ingericht: dat is waar het bij YENS om draait. Wij werken met innovatieve software zoals het online boekhoudpakket Yuki en moderne rapportagesoftware zoals Visionplanner.

Lees meer >>

Loonadministratie

De loonadministratie uitbesteden aan YENS is eenvoudig en transparant. Of het nu gaat om het aanmelden van een nieuwe medewerker of het doorvoeren van de maandelijkse loonaangiften: YENS neemt de volledige loonadministratie op zich.

Lees meer >>

Jaarrekeningen

Voor de verwerking van jaarrekeningen maakt YENS gebruik van het innovatieve financiële rapportageplatform van Visionplanner. Volledig in de cloud, gebaseerd op de SBR standaard en conform alle eisen die er aan een jaarrekening worden gesteld.

Lees meer >>

Debiteurenbeheer

YENS ondersteunt je graag bij je debiteurenbeheer. We kunnen je adviseren over hoe je verkoopfacturen maakt binnen Yuki, hoe je herinneringen instelt of hoe je geautomatiseerd herhaalde facturen verstuurt. Alles om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Lees meer >>

Belastingzaken

Naast het continu up to date houden van je administratie in Yuki draagt YENS ook zorg voor je belastingzaken zoals de jaarrekening en belastingaangiften. Zo ben je ervan verzekerd dat deze altijd op orde zijn.

Lees meer >>

Financieel advies

Financiële beslissingen neem je doorgaans niet over één nacht ijs, en hierbij wil je vooraf goed geadviseerd worden. Bij YENS staan we elke dag opnieuw voor je klaar om je te voorzien van degelijk en eerlijk advies, in gewone-mensen-taal.

Lees meer >>

Geen papierwerk meer

Weg met papierwerk! Wij werken met een modern, innovatief boekhoudplatform waaraan je al je administratieve taken gemakkelijk uitbesteedt.

Vaste tarieven

Bij YENS werken we duidelijk en transparant: één aanspreekpunt en je hele administratie onder één dak voor een vooraf afgesproken tarief.

Altijd inzicht

Met Yuki draait je administratie volledig in de cloud. Altijd actueel en binnen 24 uur bijgewerkt. Zo heb je altijd en overal inzicht in je actuele cijfers.