Meer weten over de diensten van YENS?

Persoonlijk benadering centraal

De ondernemer achter YENS is Gerben de Rooder uit Rhenen: met meer dan 15 jaar ervaring bij diverse kantoren een ervaren administrateur en gecertificeerd belastingconsulent. Gerben heeft veel ervaring in verschillende branches: van reclamebureau tot restaurant en van koeriersbedrijf tot elektricien. Kwaliteit en een persoonlijke benadering staan bij YENS centraal: samen met zijn linker- en rechterhand Paulien en Sanne is hij altijd bereikbaar voor al je vragen!

De mensen achter YENS:

Team Member

Gerben de Rooder

Register Belastingconsulent

Team Member

Paulien du Pree

Relatiebeheerder

Team Member

Sanne Koelman

Relatiebeheerder

Register Belastingadviseurs

YENS is ingeschreven in het Register Belastingadviseurs (RB) en werkt conform deze richtlijnen. Door permanente educatie en ontwikkeling kunnen belastingconsulenten en -adviseurs PE-punten halen om aan te tonen dat ze hun kennisniveau op peil houden en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Een kwaliteitswaarborg waardoor je als klant de zekerheid hebt van een actueel en up to date administratiekantoor.

Altijd actuele kennis

Extra zekerheid

Orde op financiële zaken

Naast het continu up to date houden van je administratie in Yuki draagt YENS ook zorg voor je belastingzaken, loonadministratie en staan we altijd voor je klaar met eerlijk en gedegen financieel advies. Alles zoveel mogelijk digitaal, één vast aanspreekpunt en ouderwets korte lijntjes. Met YENS ben je al vanaf 99 euro per maand verzekerd van orde op financiële zaken.

YENS Starter

Voor de startende ZZP'er
Vanaf 99 euro per maand

YENS ZZP

Voor de eenmanszaak of ZZP'er
Vanaf 119 euro per maand

YENS VOF

Voor de grote eenmanszaak of VOF
Vanaf 159 euro per maand

YENS MKB

Voor MKB ondernemers met een BV
Vanaf 199 euro per maand

Weten welk pakket het beste bij je past?