Meer weten over de diensten van YENS?

Jaarrekeningen

Voor de verwerking van jaarrekeningen maakt YENS gebruik van het innovatieve financiële rapportageplatform van Visionplanner. Volledig in de cloud en gebaseerd op de SBR standaard. De jaarrekening voldoet hiermee direct aan alle eisen die er aan een jaarrekening worden gesteld. Banken en andere financiële instellingen ontvangen altijd graag deze gestandaardiseerde rapportages bij het deponeren van de jaarrekening of bij de aanvraag van een lening: dit scheelt tijd en dus ook kosten.

Daarnaast kunnen we met de moderne rapportagesoftware van Visionplanner ook eenvoudig tussentijdse rapportages opstellen zodat je altijd actueel overzicht hebt van je financiële cijfers. In combinatie met een volledig geautomatiseerde boekhouding in Yuki betekent dit altijd en overal inzicht in hoe je er op dat moment voor staat.

YENS verzorgt voor jou:

- Opstellen jaarrekeningen
- Deponeren jaarrekeningen
- Opstellen tussentijdse en standaardrapportages
- Verstrekken rapportage bij aanvraag lening

Snel en efficiënt

Altijd bereikbaar

YENS kan je ook ondersteunen bij:

– Bedrijfsadministratie
– Loonadministratie
– Financieel advies
– Belastingzaken
– Debiteurenbeheer

Efficiëntste jaarrekening van Nederland

De jaarrekening worden binnen Visionplanner risicogericht samengesteld inclusief COS4410- dossier en deponering bij de KvK. Zelfs het akkoord op de jaarrekening kun je direct in Visionplanner geven. Visionplanner noemt haar eigen oplossing niet voor niets de ‘efficiëntste jaarrekening van Nederland’.

Meer diensten van YENS

Naast het continu up to date houden van je administratie in Yuki draagt YENS ook zorg voor je belastingzaken, loonadministratie en staan we altijd voor je klaar met eerlijk en gedegen financieel advies. Alles zoveel mogelijk digitaal, één vast aanspreekpunt en ouderwets korte lijntjes. Met YENS ben je al vanaf 99 euro per maand verzekerd van orde op financiële zaken.

YENS Starter

Voor de startende ZZP'er
Vanaf 99 euro per maand

YENS ZZP

Voor de eenmanszaak of ZZP'er
Vanaf 119 euro per maand

YENS VOF

Voor de grote eenmanszaak of VOF
Vanaf 159 euro per maand

YENS MKB

Voor MKB ondernemers met een BV
Vanaf 199 euro per maand

Weten welk pakket het beste bij je past?