Wil je eens vrijblijvend kennismaken met YENS?

Volledig digitale administratie

YENS is groot fan van Yuki. Met Yuki heb je altijd actueel inzicht in je cijfers en boekenhouden zonder zelf te moeten boeken. Dat is Yuki in een notendop. Word je klant bij YENS? Dan zetten we ook jouw boekhouding over naar Yuki zodat ook jij profiteert van de voordelen van een volledig digitale administratie. Vanzelfsprekend verzorgt YENS vooraf een training om je wegwijs te maken in Yuki.

De voordelen van YukiYuki is een modern, innovatief boekhoudplatform waaraan je al je administratieve taken uitbesteedt. Volledig in de cloud en te beheren vanuit één gebruiksvriendelijk dashboard of met de Yuki app. Door gebruik te maken van Yuki hoef je zelf geen boekhouding meer te voeren, maar weet je tussentijds wel altijd hoe je bedrijf ervoor staat. In één oogopslag zie je bijvoorbeeld real time je omzet, onbetaalde rekeningen of kosten. Gemak en inzicht staan bij Yuki centraal.

- Nooit meer zelf boekhouden
- Geen papierwerk meer
- Alles binnen 24 uur geboekt
- Altijd tussentijds inzicht
- Alles in één online boekhoudplatform
- Juistheid, tijdigheid en volledigheid
- Yuki is te koppelen met je webshop, kassasysteem of CRM- pakket

Altijd tussentijds inzicht

Geen papierwerk meer

Alles in één online boekhoudplatform

Alles binnen 24 uur geboekt

Hoe werkt Yuki?

Yuki werkt volledig digitaal. Het enige wat je zelf moet doen is je administratie zoals bonnetjes en facturen digitaal aanleveren. Zelf inboeken is er niet meer bij! Vereisten om te werken met Yuki zijn vanzelfsprekend een computer met toegang tot internet, een smartphone, scanner en een (gratis) cloud-opslagplatform zoals Google Drive of Dropbox.

Alle documenten die je digitaal aanlevert worden direct door Yuki verwerkt. De documenten worden met behulp van ingenieuze software door Yuki geanalyseerd en geïnterpreteerd. Het grootste deel van je administratie wordt op deze manier door Yuki volautomatisch binnen 24 uur verwerkt. De documenten die Yuki niet herkent verwerken we bij YENS voor je. Zo is je administratie altijd en overal toegankelijk, actueel én inzichtelijk!

Jaarrekeningen met Visionplanner

Voor de verwerking van jaarrekeningen maakt YENS gebruik van het innovatieve financiële rapportageplatform van Visionplanner. Volledig in de cloud en gebaseerd op de SBR standaard. De jaarrekening voldoet hiermee direct aan alle eisen die er aan een jaarrekening worden gesteld. Banken en andere financiële instellingen ontvangen altijd graag deze gestandaardiseerde rapportages bij het deponeren van de jaarrekening of bij de aanvraag van een lening: dit scheelt tijd en dus ook kosten. Daarnaast kunnen met Visionplanner ook tussentijdse rapportages worden opgesteld zodat je altijd inzicht hebt in je actuele cijfers.

De jaarrekening worden binnen Visionplanner risicogericht samengesteld inclusief COS4410- dossier en deponering bij de KvK. Zelfs het akkoord op de jaarrekening kun je direct in Visionplanner geven. Visionplanner noemt haar eigen oplossing niet voor niets de ‘efficiëntste jaarrekening van Nederland’.

Orde op financiële zaken

Naast het continu up to date houden van je administratie in Yuki draagt YENS ook zorg voor je belastingzaken, loonadministratie en staan we altijd voor je klaar met eerlijk en gedegen financieel advies. Alles zoveel mogelijk digitaal, één vast aanspreekpunt en ouderwets korte lijntjes. Met YENS ben je al vanaf 99 euro per maand verzekerd van orde op financiële zaken.

YENS Starter

Voor de startende ZZP'er
Vanaf 99 euro per maand

YENS ZZP

Voor de eenmanszaak of ZZP'er
Vanaf 119 euro per maand

YENS VOF

Voor de grote eenmanszaak of VOF
Vanaf 159 euro per maand

YENS MKB

Voor MKB ondernemers met een BV
Vanaf 199 euro per maand

Weten welk pakket het beste bij je past?