Joshua van de Scheur over YENS

Vanaf de start van mijn eigen praktijk in 2011, verzorgt YENS mijn administratie en belastingaangiften. We werken sinds die tijd met veel plezier samen en ik ben nog altijd zeer tevreden over de geleverde diensten!

Over Sensos Osteopathie

Joshua van de Scheur

Sensos is een praktijk voor Osteopathie, waar patiënten terecht kunnen met uiteenlopende fysieke klachten. Osteopathie is een therapie waar blokkades in het bindweefsel worden opgelost en zodoende het zelfregulerend vermogen van het lichaam weer hersteld wordt. Als osteopaat ben je opgeleid in het behandelen en begeleiden van patiënten met klachten, het voeren van mijn eigen bedrijfsadministratie is voor mij bijzaak. Het is een randvoorwaarde waardoor ik mijn vak kan uitoefenen.

"YENS stelt mijn jaarverslagen samen en verzorgt alle belastingaangiften."

Gerben de Rooder heeft mij goed op weg geholpen door een heldere financiële werkwijze te creëren. Dit heeft de praktijk gemaakt tot wat deze nu is. YENS doet mijn boekhouding digitaal waardoor er efficiënt wordt gewerkt met korte lijnen. YENS stelt mijn jaarverslagen samen en verzorgt alle belastingaangiften. Gerben de Rooder schakelde onlangs nog zeer snel bij mijn verzoek om tussentijdse cijfers. Deze had ik nodig voor de bank. Kortom; Gerben de Rooder neemt je werk uit handen en is een man van zijn woord.

Wil je ook kennismaken met YENS?