Ralph en Zoë van Sal do Mar

De liefde voor elkaar begon door hun grootste passie: eten en drinken! Ralph en Zoë zijn al een aantal jaar de trotste eigenaren van het gezellige restaurant Sal do Mar in het hart van Rhenen.

Veelzijdigheid

Het restaurant kenmerkt zich door de veelzijdigheid van kleine exclusieve gerechten welke je desgewenst met elkaar kunt delen. De bijpassende wijnen maken het vervolgens helemaal af. Deze combinatie resulteert in een maximale smaakbeleving wat Sal do Mar met dit concept uniek maakt in de regio.

Ralph en Zoë over YENS

“Wisselen van adviseur doe je niet zo snel want het brengt “zo’n gedoe met zich mee”. Maar Gerben wist ons met zijn moderne en volledig digitale aanpak te overtuigen om de overstap naar YENS te maken en hiervan hebben we tot dusver geen seconde spijt. Zijn proactieve wijze van coachen en adviseren is datgene wat we de afgelopen jaren hebben gemist. Verder bleek dat ons kassasysteem en de diverse bankrekeningen konden worden gekoppeld met de boekhoudsoftware van Yuki. De dagomzet en banktransacties worden nu dagelijks automatisch opgehaald en doorgestuurd naar de boekhouding. Dit is minder foutgevoelig en het scheelt ons veel tijd. Kortom; wij zijn dik tevreden over de diensten van YENS!”

YENS is...

"Gerben's proactieve wijze van coachen en adviseren is datgene wat we de afgelopen jaren hebben gemist. Gerben wist ons met zijn moderne en volledig digitale aanpak te overtuigen om de overstap naar YENS te maken en hiervan hebben we tot dusver geen seconde spijt. Wij zijn dik tevreden over de diensten van YENS!”

Wil je ook kennismaken met YENS?