Boudewijn de Rouw van Hands on Events

Bij Hands on Events zijn ze we ervan overtuigd dat er pas een mooi resultaat is geboekt als iedereen tevreden is. Dit geldt voor onze opdrachtgevers maar ook zeker voor het (bar)personeel. Daarnaast staat plezier in het werk bij ons centraal!

Volledig ontzorgen

“Hands on Events is dé organisatie als het gaat om het faciliteren van (bar)personeel op festivals en evenementen. De organisatie groeit hard, en wordt ingezet op evenementen als Concert at Sea en de Zwarte Cross. Op dit moment kunnen opdrachtgevers (bar)personeel inlenen uit een poule van circa 3.000 enthousiaste medewerkers.

Het professionele team van Hands on Events staat voor kwaliteit en gaat verder dan alleen het leveren van (bar)personeel. Het doel is om opdrachtgevers volledig te ontzorgen en bezoekers te voorzien van vakbekwame medewerkers met passie voor het vak.”

Hands on Events over YENS

“Vanwege de snelle groei van onze organisatie was het zaak om onze interne processen zoveel mogelijk te optimalieren en te automatiseren. Zo hebben we bijvoorbeeld ons CRM-systeem volledig vernieuwd en werken we met een zelf ontwikkelde app waarmee de medewerkers zich kunnen registreren en inschrijven voor alle events. Dit was mede de aanzet om ook onze financiële- en projectadministratie compleet te vernieuwen.

YENS werkt met het geavanceerde boekhoudplatform van Yuki en realiseert een hoge automatiseringsgraad waardoor de boekhouding efficiënt en realtime wordt verwerkt. Zo hebben we met één druk op de knop dagelijks inzicht in onze boekhouding en projectadministratie.”

Grip op onze boekhouding

“Het monitoren van projecten in oude situatie was erg tijdrovend en zodoende was lastig om overzicht te houden. Door gebruik te maken van de projectadministratie van Yuki hebben we in één oogopslag een goed beeld van de projectresultaten. Naast het feit dat onze in- en verkoopfacturen automatisch worden verwerkt, worden deze ook automatisch aan een project gekoppeld. Budgetten zijn eenvoudig te koppelen aan een project en zo hebben we direct een goed beeld van onze marges. Door deze feature in Yuki houden we niet alleen grip op onze boekhouding, maar ook op onze projectadministratie.”

Wil je ook kennismaken met YENS?