Jan Willem Gesink van Gesink Meubel- & Interieurbouw

“Puur vakmanschap.” Zo omschrijft eigenaar Jan Willem van Gesink met gepaste trots zijn projecten. In zijn werkplaats van 260m2 staan de meest geavanceerde machines opgesteld, waarmee het mogelijk is om vrijwel alles te maken wat de klant wilt. Hierdoor gaat Jan Willem geen uitdaging uit de weg!

Passie

Jan Willem heeft passie voor zijn vak en streeft ernaar om producten van zeer hoge kwaliteit te ontwikkelen en te leveren. Met zijn ruim 14 jaar ervaring en zijn uitgebreide kennis van materialen weet hij waarover hij praat.

Jan Willem over YENS

Na een eerste gesprek over een mogelijke samenwerking sprak het enthousiasme van Gerben mij direct aan. Ik werd daarnaast getriggerd door de volledig geautomatiseerde aanpak van YENS. Ik dacht; “zou het echt zo efficiënt en eenvoudig zijn?” En die App; “die is echt handig!”

De overstap naar YENS

De overstap naar YENS bleek eenvoudig waardoor ik me kon blijven concentreren op datgene waar ik goed in ben. Inmiddels ben ik volledig ‘on board’ bij YENS en verloopt het administratieve proces via het boekhoudplatform van Yuki. Het opstellen van verkoopfacturen in Excel is verleden tijd en ik maak gebruik van de betaallijst module waarmee ik al mijn crediteuren via een SEPA batch kan betalen. En het belangrijkste; “het is erg gebruiksvriendelijk en het werkt!”

Kortom; ik heb de juiste beslissing genomen om het avontuur met YENS aan te gaan.

Wil je ook kennismaken met YENS?