Royanne Trapman over YENS

"Als startend onderneemster heb ik, zoals zovelen voor én na mij zullen doen, van het mooi-maken van mijn klanten mijn prioriteit gemaakt. Op de tweede plaats komt mijn gezin en de nodige plaatsen verder stond dan ergens de administratie. Héél belangrijk maar zeker niet heel interessant... Wanneer het moment van de belastingaangifte dan bijna daar was, pakten mijn vriend (ook beginnend zzp-er) en ik deze taak op om deze vervolgens naar eigen inzicht zo goed mogelijk te volbrengen.

Ons geluk kon niet op toen Gerben van YENS plaatsnam in mijn stoel en mij vertelde over YENS & Yuki. De keuze was vervolgens snel gemaakt en kort daarna zijn YENS & By Royanne het Yuki-avontuur aangegaan."

Stille droom

“Met ingang van maart 2016 ben ik met mijn eigen kapsalon ‘By Royanne’ een lang gekoesterde wens, misschien wel stille droom, gaan verwezenlijken. Door aandacht en tijd voor mijn klant de focus van mijn concept te maken, lijken veel van mijn klanten én ikzelf een ideale match te vinden. Met name de late openingstijden, de ‘homemade cookies’ bij de koffie en persoonlijk aandacht dragen bij aan de positieve ervaringen.”

Het ontstaan van BY ROYANNE

In de 15 jaar waarin ik als werkneemster bij diverse salons heb mogen werken, rees iedere keer weer voor mij die ene vraag: “Is het zakelijk echt zó onverstandig om iets meer tijd aan een klant te spenderen zodat deze tot in puntjes verzorgd weer vertrekt?” Door het avontuur van ondernemen aan te gaan, heb ik op deze vraag nu het antwoord: “Nee, dat is het niet! Al ligt de omzet aan het eind van het jaar íets lager; de klant gaat met een goed gevoel huiswaarts en ik kan met trots terugkijken op mijn kapsels!”
 
Dromen voor later
Met By Royanne ben ik mijn droom van later in het nu aan het waarmaken. Omdat ik in het nu leef en het nu een steeds sneller veranderende samenleving is, droom ik weinig meer voor later; niemand heeft die glazen bol om te zien hoe je/we er dan voorstaan. Carpe diem! Pluk de dag & leef vandaag, dát is het motto waarmee ik mijzelf en mijn klanten nog vele jaren plezier, geluk en mooie kapsels wil blijven meegeven.

Tips voor (startende) ondernemers

"Als er een ding is wat ik met de start van mijn bedrijf heb geleerd is het wel het volgende: niet proberen, maar doen! Na jarenlang twijfels en lichte angsten gehad te hebben voor de risico’s van ondernemen, ben ik blij dat ik de knoop heb doorgehakt. Geloof in jezelf, je kunnen en je product; dan komt het echt goed!

En met betrekking tot de administratie wanneer cijfers niet echt jouw ding zijn… bel YENS!"

Wil je ook kennismaken met YENS?